Harjoittelu:


Kevään ja kesän harjoitukset ovat seuraavasti:

(lukuunottamatta peleistä johtuneita peruutuksia)

Tiistai klo 17:30 - 19:00
Torstai klo 17:30 - 19:00
Sunnuntai klo 17:30 - 19:00Harjoitukset nurmella alkavat 16.5. tiistaina Ruosniemen kentällä, siihen asti harjoittelemme Toejoen koulun viereisellä sorakentällä.

Päätimme olosuhde syistä hakea itse vuoroa Ruosniemen kentältä.


Joukkueen harjoitukset tulevat koostumaan:

- Pallonkäsittely taitojen kartuttamiseen kuten, syöttäminen, haltuunotto, potkaisu, kuljettaminen
- Ketteryys ja koordinaatio, juokseminen
- Pelitilanneharjoittelu
- Maalivahti pelaamisen harjoittelu


Joukkueen kesätauko on 10.7. - 23.7. tänä aikana ei järjestetä ohjauttua harjoittelua, toki saa mennä joukkueen vuorolla pelailemaan Ruosniemen nurmelle.

Kevään ja kesän turnaukset ja pelitapahtumat:


23.4. FC Rauma Miniturnaus
27.4. Eurajoki pelipäivä
20.5. Naperopalloturnaus Tove
24.5. White Ykkönen Kartano
24.5. Green Liiga Kartano
25.5. Helatorstaiturnaus Eurajoki
30.5. White Ykkönen Musan harjoituskenttä
(29.5 - 2.6. välisenä aikana) Green Liiga Toejoen kenttä
6.6. Green Liiga Musan harjoituskenttä
8.6. White Ykkönen Toejoen kenttä
10.6. Iiro Cup Rauma
(10.6. mahdollisesti Koiton turnaus Noormarkku)
13.6. Green Liiga Hallinurmi Rauma
20.6. White Ykkönen Musan harjoituskenttä
29.7. Pori Cup, Herralahti
5.8. - 6.8. Jymy Cup , Aura
12.8. Eloturnaus mastojenkenttä
19.8. Naperopalloturnaus Toejoen kenttä

Näiden lisäksi tulee vielä elo- ja syyskuulle palloliiton Liigan ja Ykkösen pelejä. Lisäksi pohdimme vielä, että osallistummeko jonain torstaina Eurajoen pelipäiviin.


Kesän "pääturnaus" on siis tuo Jymy Cup, joka pelataan Aurassa. Tämä on ns. yönyliturnaus koulumajoituksella. Turnauksesta joudutaan veloittamaan osallistumismaksu, joka sisältää majoituksen ja ruokailun. Yhteiskuljetus hoidetaan seuran varoista.Maksu-uudistus kaudelle 2017

Käytiin läpi, mitä uudistus todella tarkoitti.

Joukkueen talkookassassa tällä hetkellä saldoa €.

Tulevia mahdollisia talkoita on kesällä jazzien aikaan Tavastia-klubilla, sekä mahdollisesti liikenteen ohjausta.

Tenttivalvonta jatkuu todennäköisesti syksyllä, siitä saatiin hyvin rahaa.Facebook-ryhmään postauksia

Toivottiin, että junnujen vanhemmat ottaisivat kuvia peleistä, harjoituksista yms. Voitte lähettää niitä joukkueen toimijoille vaikka sähköpostilla. Me sitten julkaisemme niitä Tove -09 facebookissa.Leiri

Päätämme tämän päivän aikana, aloitammeko leirijärjestelyt. Mikäli aloitamme, niin leirin hinta tulee olemaan n. 40 €, joka sisältää kaiken.Muuta


Toiminnastamme innostuneilla junnujen vanhemmilla on mahdollisuus lähteä mukaan toimintaan, vaikkapa osa-aikaisena. Tervetuloa.
Tulevana maanantaina 19.12 joukkueella on pikkujoulu harjoitukset Ruosniemen salissa. Tänne on tervetulleita vanhemmat, junnun sisarukset sekä joukkue. Tänne toivotaan mukaan nyt myös vähemmän viimeaikoina käyneet! Ohjelmassa leikkimielistä pelailua, juomatarjoilua ja sekä limudisko. Eväät ja elämykset talon puolesta ja junnuille vielä pieni lahja. Osittain se liittyy lähestyvään jouluun, mutta on myös kiitos hyvästä osallistumisprosentista harjoituksiin.
Joukkue on harjoitusten osalta ajamassa sisään portaistettua harjoitusmallia, jossa 2 tunnin harjoituksissa (MA, SU) junnut jaetaan ryhmiin kummallekin tulee 1 tunti harjoitusaikaa. Perjantaisin olemme kokonaan siirtyneet Toejoen koulun saliin pois karhuhallilta ja perjantain harjoitukset ovat jatkossakin yhteisryhmällä ja kesto 1,5 tuntia. Poikkeuksina voi olla kerrat jolloin joukkue menee kokeilemaan uutta lajia ryhmänä. Esimerkiksi tekojääradan jääpallo koulu voi osua sopivaan aikaan lähitulevaisuudssa ja sen toteuttamiseksi koko 2 tuntia varmasti tullaan tarvitsemaan.
Tämän uuden mallin myötä joukkueen toimijat ovat päättäneet lopettaa vanhempienrinki käytännön. Kimmo Kottonen kuitenkin jatkaa valmennusringissä entiseen tapaan. Kokeiluna aloitettu harkkoihin ilmoittautuminen on toiminut hienosti ja vanhempia pyydetään jatkossakin ilmoittamaan myös harkkoihin. Ilmoittautuminen ajoissa on tärkeää koska nyt valmentajat ovat vailla vanhempienringin apujoukkoja ja sen avulla pystyvät suunnittelemaan osallistujamäärään sopivat  treenit. Mikäli vastoin nimenhuudon tietoa tuleekin yhtäkkiä sali täyteen junnuja niin silloin valmennuksen laatu todennäköisesti kärsii. Toisaalta osallistujakadon tapauksessa valmentajat saattavat sopia vain toisen läsnäolosta jolloin annetaan myös toimihenkilöille mahdollisuus käyttää aika muuhun elämään.
Harjoitusajat ja ryhmät ilmoitetaan nimenhuudossa. Nimenhuuto on muutenkin keskeinen paikka ilmoittaa ryhmäkoostumuksista, peruutuksista ja aikataulusta ja sitä päivitetään erittäin aktiivisesti. Seuratakaa nimenhuutoa.
Joukkue pelaa talvikaudella futsalia sekä seuraava turnaus on pääsiäisen aikaan huhtikuussa Toven järjestämänä.
Joukkue toimijat taustoittivat TOVEn toiminnasta aiheutuvien kulujen kattamiseksi tehtyä muutosta. Aiemman kausimaksun rinnalle on tullut kuukausimaksu, joka on postitettu seuran toimintaan osallistuneille kausimaksun sisältävän laskun yhteydessä. Kuukausimaksu tulee koska aiemmalla maksuilla varainhankinta aktiivisuuden vähennyttyä ei ole pystytty kattamaan kaikkia toiminnasta aiheutuneita kuluja. Sarjoihin ilmoittautumiset, harjoitusvuorot ja muita kuluja on pitänyt rahoittaa joukkueiden aktiviteeteista perityllä prosenttiosuuksilla yms. joiden tuotot ovat olleet jatkuvasti laskusuunnassa. Johtokunta on asiasta päättänyt marraskuun kokouksessaan ja F8 joukkueen osalta kulu vahvistettiin 15 EUR per kuukausi.
http://toejoenveikot.fi/index.php/seura/kausimaksut-2017

Uudistuksen myötä seura pienentää omaa prosenttiaan joukkueen talkoista perimästään osuudesta ja uutena etuutena on mahdollisuus bussien/minibussin käyttöön pelimatkoilla, joka satakunnan ja varsinaissuomen piirien yhdistymisen kautta on jo meillekin näkynyt pidentyneinä pelimatkoina viimeaikaisiin futsal turnauksiin. Joukkueilla pitää edelleen olla myös omaa varainhankintaa mikäli halutaan kattaa turnauksista tai varusteista syntyneitä kuluja joukkueen varoista eikä niitä erikseen aleta laskuttamaan vanhemmilta. Maksuun liittyy myös toimihenkilöille kulukorvauksia kuten esimerkiksi turnausmatkojen majoituskuluja. Tarjoamaansa korvausta vastaan joukkueen toimijoille asetetaan uusia velvollisuuksia harjoitusten ympärivuotisuuteen sekä uudistuksen toimeenpanoon liittyen. 
Tällä hetkellä joukkueen oma taloustilanne on varovaisen positiivinen. Viimeaikaisista talkootempauksista sekä viimekauden säästöistä joukkueen kassaan on odotettavissa jäävän 1670 euroa rahaa. Talvikauden ollessa hiljaisempaa välitöntä painetta varainhankintaan ei ole, mutta seuran neuvottelemat talkoot kuten rakettimyynti tai inventaario saati oma rahakas tenttivalvonta eivät saisi silti jäädä hoitamatta. Kun rahaa on myös puskurissa eikä vain ns. kädestä suuhun niin voimme toteuttaa myös pelitoiminnan ulkopuolisia tempauksia kuten jotkut muut joukkueet ovat käyneet hurvittelemassa yhdessä.
Seuraavat seuratalkoot (ilmoittautumiset toimistoon):

- Uudenvuoden Rakettimyynti Porin Puuvillassa. - Uuttavuotta edeltävinä kaupan aukiolotunteina hyvin vapaata. Liitteenä tämänhetkinen osallistumistilanne. 
http://tove09.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Puuvilla_rakettimyynti.xls&id=704845&original=true- 1.1. PickNPayn inventaario. Lisätiedot sähköpostilla.Käytiin keskusteluja meille mahdollisesti aukeavista uusista talkoomahdollisuuksista sekä kiinnostuksesta tarvikemyynnin aloittamiseen. Eri menetelmiä voidaan miettiä jotta kaikki vanhemmat pääsisivät jollain tavalla osallistumaan lapsensa harrastuksen rahoittamiseen. Kaikkea ei tuputeta kaikille vaan ne jotka saavat tarvikemyyntiä tehtyä tehkööt sitä ja ei sitten painosteta heitä osallistumaan talkoisiin. Sami on käymässä läpi Porin Leivän tarjoamaa talkoota ja edellytyksiä aloittaa tarvikemyyntiä.
Ilmoitettiin vanhempien infon muistio käytäntöön sellainen uudistus että jatkossa valmistuttuaan muistio jaellaan harjoituksiin tuleville junnuille myös paperisena kotiin vietäväksi nettisivuilla julkaisun lisäksi.

Valmennus ja vanhempien rinkiTämän kauden alussa Kimmo Kottonen on aloittanut joukkueemme vanhempienringin vakituisena osallistujana. Työtilanteensa vuoksi Kimmo pystyy auttamaan valmennusta joka toinen viikko ja tutustuttuaan paremmin joukkueen jäseniin alkaa hän ottamaan myös enemmän vastuuta valmennuksen sovituista osa-alueista. Hänellä on n pitkä kokemus eri ikäluokkien valmennuksesta ja B-tason valmentajakoulutus.

Vanhempienrinkiä aiotaan silti edelleen pitää aktiivisena muille vanhemmille laadukkaan valmennuksen ja kasvatustyön tukemiseksi.Muussa toimihenkilö kokoonpanossa ei muutoksia.

Joukkueen tulonmuodostus ja toiminta

Ydintoiminta

Lisenssimaksuun sisältyy

Vuokrat (kenttä, Sali, halli)

Pelivarusteet – sukat ja shortsit

Palloja, valmennustarvikkeita

Vakuutus

Seuran jäsenyys

Pelipassi

Piirin pelit ja turnaukset (leikkimaailma) ja niiden tuomarimaksut


Ydintoiminnan rahoitus Tove2009

Tavoitteena on saavuttaa yhtä aktiivinen kausi kuin aiempi F8 joukkue ja joukkueen toimihenkilöt on ottanut selvää että joukkue tarvitsee n. 2500EUR lisenssimaksujen lisäksi. Vanhempien toivotaan auttavan rahoitusta etsimällä joukkueelle halukkaita sponsoreita, osallistumalla talkoisiin sekä muuhun varainkeruuseen. Esim. tenttivalvonta jatkuu vuodenvaihteen jälkeen.

Tällä hetkellä joukkueen kassatilanne on vielä melko hyvä viimevuotisten ponnistusten ansiosta, mutta myöhemmin tässä muistiossa kuvattavan toiminnan pyörittämiseen tulee menemään jo jonkin verran varoja heti alkukaudesta. Alkukauden toiminta

Talvikaudella joukkue on päättänyt osallistua viime kautta vähemmän pelitapahtumiin, mutta harjoittelee aktiivisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa että emme käy pelaamassa ollenkaan harjoituspelejä kuten viime vuonna raumalla.

Tänä vuonna joukkue pyrkii osallistumaan futsal sarjaan, mutta sen toteutuminen tai onnistuminen pelireissujen pituuden osalta jää nähtäväksi turun ja satakunnan piirin yhdistymisen jälkeen palloliiton länsi-suomen piiriksi. jos pelimatkoihin tulee liikaa pituutta tai ajankohdallisesti osuvat huonoihin aikoihin, jätämme sarjan kesken.Turnauksia on myös vähemmän, mutta seuraaviin turnauksiin on päätetty osallistua.

  • FC-Rauma Nappulaturnaus Tammikuu
  • Tove Pääsiäisturnaus Huhtikuu
  • Piirin Kevätturnaus Huhtikuu.

Harjoituksista

Yleistä

Harjoitusvuorot ovat salikaudella vakiintuneet kolmeen kertaan viikossa . MA, PE, SU. aina ajankohtaiset harjoitustiedot tove09.nimenhuuto.com.

Junioreiden harjoitteluaktiivisuudessa on ollut kovasti vaihtelua, mikä on hankaloittanut laadukkaiden harjoitusten vetämistä. Tätä parantamaan vanhempienringissä ehdotettiin tove09.nimenhuuto.com ilmoittautumisten ulottamista myös harjoituksiin, nykyisen peleihin ilmoittautumisen lisäksi. Eli joukkue päätti alkaa kokeilemaan sitä ja kokeilujakson jälkeen voidaan tarkastella kannattaako käytäntöä jatkaa. Eli tästä eteenpäin ilmoita lapsesi harjoituksiin nimenhuutoa käyttämällä.

Kauden kuluessa joukkue aikoo lähteä harrastamaan monipuolisesti joukkuelajeja ottamalla mukaan muitakin lajeja. On ajatuksissa mahdollisuuksine mukaan luistella, uida tai säbäillä jalkapallon rinnalla. Osallistumiset näihin pyritään ensisijaisesti maksamaan joukkueen varoista.

Näiden lisäksi myös yksittäisiä junioreita yritetään innostaa käymään aktiivisesti treeneissä palkitsemalla säännöllisiä käyvijöitä omilla pikku ”lahjuksilla” sekä koko joukkueen aktiivisuuden pysytellessä hyvällä tasolla viemällä koko joukkue johonkin.

Loma-ajat

Joululoma 19.12-2.1.

Ennen joululomaa pidetään joukkueen pikkujoulut viimeisissä treeneissä 19.12. Ruosniemen salissa. Luvassa vanhempien ja aikuisten pelailua sekä lopussa lapsille disko sekä jotain yllätystä.


Joukkueen asusteetJoukkueen toimijoilta on kysytty mahdollisuutta hankkia asusteita Tove väreilä. Seuramallistosta on toimihenkilöt päättänyt ehdottaa veryttelyasua 49.90€ tai vaihtoehtoisesti tuulipukua 62.90€. Edetään sillä tavalla että lokakuun loppuun mennessä saa ehdottaa kummalla juniorilla olisi vanhempien mielestä enemmän käyttöä ja sitten se kumpi saa enemmän ääniä hommataan koko joukkueelle. Se tulee sitten mahdollisimman kattavasti joukkueen junioreille omalla numeropainatuksella.

Seuran talkoo/varainhankinta terveisetTänä vuonna Tove on saanut taas hoitaakseen rakettimyyntiä. Joukkueen vanhemmista halutaan joulun - uudenvuoden välissä osallistumaan myymiseen. Myynti ei vaadi mitään aiempaa kokemusta, mutta tehdyilä tunneilla kerryttää aika hyvin joukkueen kassaa.Joulukorttien myynnistä on päätetty vetäytyä vähäisen kiinnostuksen takia.Seura on kasvanut nopeasti nykyiseen jo noin 400 juniorin määrään. Sen vuoksi seuran organisaatio haluaa nyt kuulla toimintaan liittyvien tahojen mielipiteitä miten toimintaa voisi kehittää palvelemaan paremmin tarpeita. Vanhempia muistutettiin kyselyyn vastaamisen tärkeydestä jotta myös 2009 joukkue saa arvokasta tietoa kuinka sen piirissä olevat vanhemmat kokee meidän onnistuneen nykyisellään.

VALMENNUKSEN LAATU.

Joukkueen valmennettavien piirissä on lapsia monelta lähtötasolta koska osa on tullut harrastukseen pariin vasta hiljattain kun taas osa on ollut mukana ringissä jo monta vuotta. Lapsen omaa tasoa vastaava valmennus on ei ole kevään ja kesän aikana kunnolla onnistunut koska toimihenkilöitä on ollut liian vähän lapsimäärään suhteutettuna ja siksi kaikkia on kohdeltu valmennuksellisesti ikäänkuin samantasoisena. Joukkueen valmennus haluaa antaa kaikille lapsille postiviisia onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden kehittyä rauhallisesti omaa tahtiaan. Nykyinen vallitseva tapa johtaa vain lapsen turhautumiseen ja alkaa nakertaa uskoa omiin kykyihin. Sen vuoksi valmennus on miettinyt että tulevissa harjoituksissa aletaan lapset jakaa sopiviin ryhmiin ja jo nyt mukana oleva vanhempainrinkisysteemi saa tärkeämmän merkityksen. Virallisten valmentajien apuna rinkiporukka saa yhden porukan jonka kanssa toteuttaa valmentajien etukäteen laatimat harjoitteet valmentajien valvonnassa.


TULEVAN KAUDEN SUUNNITELUSTA JA VARAINKERUUN JÄRJESTÄMISESTÄ:

Tulevaan kauteen valmistautuminen on käynnissä ja selvityksiä varojen tarpeesta on tehty 2008 ikäluokan valmennustiimistä. Joukkueen toimihenkilöt esittivät arvion laadukkaan toiminnan pyörittämisen vaatimasta rahoituksesta ja nostivat esiin huolensa nykyisenkaltaisen talkoopanoksen riittämättömyydestä kulujen kattajana. Esitettiin seuralle uusia vaihtoehtoisia, radikaalejakin tapoja muuttaa rahoituslähteitä ja kysyttiin vanhemmilta mielipidettä onko näille kannatusta. Esille nostettu turnausmaksupohjainen käytäntö joka on monessa muussa seurassa jo käytössä ei herättänyt varauksetonta kannatusta, mutta ei myöskään suoranaista vastustusta. Talkootöitä pidettiin hyvänä ja helppona, mutta joukkueen toimijoiden mielestä osallistumisaktiivisuudessa on todella paljon parannettavaa koko seurankin tasolla ja rahoitusmuotona siitä on tullut erittäin epävarma. Joukkueen toimijat aikovat asiaa nostaa rahoitukseen liittyvät ideat esille seuraavassa jaoston kokouksessa ellei kukaan joukkueen piiristä sitä nouse vastustamaan.

TULEVIEN PÄIVIEN TAPAHTUMISTA

Viikonlopun turnauksista joukkueen valmennus on miettinyt että lauantaina Turun peleihin lähtevät juniorit eivät osallistuisi sunnuntaina pelattavaan Toven turnaukseen. Nämä pelit suunnataan ensisijaisesti vasta harrastukseen mukaan tulleille junioireille ja Turusta poisjättäytyneille lapsille. Tärkein motiivi näin toimimiselle on saada lapsille enemmän peliaikaa per peli.

Turun turnaukseen osallistuvilta kerätään poikkeuksellisesti erillinen turnausmaksu.

Viikonlopun alussa perjantai-illalla sekä sunnuntaina Toven nappulaturnauksessa Toejoen kentällä on taas tarve vapaa-ehtoisille kahvilaan. Sunnuntain kahvilan pyöritystarve on koko turnauksen ajan n.klo 18 eikä pelkästään joukkueen pelien aikana. Ilmoittautumiset joukkueenjohtajalle mahdollisimman pian.


TALOUSTILANNE 

Taloustilanne: tiedossaolevien tulevien turnauskulujen jälkeen joukkueen taloustilanne alkaa olla vaikea. Uusia isoja kuluja ei ole enää näköpiirissä, mutta seuraavaan kauteen joudutaan lähtemään melkeinpä puhtaalta pöydältä.LÄHITULEVAISUUDESSA TAPAHTUVAT

Fin-Swe U16 maaottelu porin stadionilla.

Eurajoki harkkapeli

Poripvän turnaus karhuhallissa ja tekonurmella FC MUSA.

Saunailta

Taitokisat

PalkintojakoSYKSYN SISÄHARJOITTELU

Syksyn ja talven uudeksi harjoittelupaikaksi on varmistunut Porin Urheilutalo. Harjoituksia siellä pidetään sunnuntaisin. Tällä viikolla pidettävissä Toven jaoston kokouksessa käydään läpi muita syksyn ja talven salivuoroja ja kun ne varmistuu joukkueen toimijat viestii niistä junioiden vanhemmille.


Perille Kaupin urheilupuistoon olivat päässeet kaikki ennen ensimmäisen pelin alkuvihellystä, kukin omalla kyydillään sekä tyylillään. Siinä missä yksi junnuista oli katsellut jatkuvalla toistolla auton takapenkillä Islannin EM-kisajoukkueen voitonjuhlien ryhmätaputus rituaalia Youtubesta välittämättä auton ikkunaa piiskaavasta rankkasateesta tai vanhempien huolestuneista katseista kohti synkkää taivasta, niin toinen retkikunta toi pirteän pelurin paikalle tultuaan itse ensin yöllä pohjoisen lohijokien ääreltä hiukan omista yöunista nipistäen. Ja arvatenkin aina jollakin saapuminen menee viimetippaan ja se tällä kertaa lankesi kirjoittajan kohdalle.

Turnausta oli suunniteltu viikkoja joukkueen toimijoiden parissa; tehty pyydettyjä ilmoituksia järjestäjälle, taktikoitu majoituspaikan valinnan kanssa ja suunniteltu käytännön järjestelyjä tampereella. Myös koko osallistumisen yläpuolella oli yhdessä vaiheessa varjoja kun ajankohdallisesti Särkänniemicup ei ollut parhaassa mahdollisessa paikassa. Turnauksen hyvä maine edellisvuoden joukkueelta sekä kaupungin huvipuiston vetovoima kuitenkin nappasi voiton kilpakumppaneista. Luvassa oli 5 peliä pirkanmaalta tulevia joukkueita vastaan kahtena päivänä; PJK-Musta, PJK-Sininen, Leki-Futis-Sininen, Nops-Keltainen sekä TPV F7 eli joukkueita Pirkkalasta, Lempäälästä, Nokialta ja Tampereelta.

Päivämäärän lähentyessä henkilökohtaisesti alkoi mielessä pyöriä tietoisuus, että näin pitkää aikaa ei ole ison lapsikatraan kanssa koskaan tullut oltua valvontatehtävissä ja luulen että muutkin toimihenkilöt pohtivat ihan samaa. Myös vanhemmat
varmasti olivat punninneet omaa jälkikasvuaan ja miettineet onko oma pieni lapsi valmis olemaan yötä oudossa paikassa puolituttujen lasten ja aikuisten kanssa. Mutta niistä huolimatta oli kuitenkin päätetty lähteä ja nyt olisi aika ottaa riemu irti kesän päätapahtumasta.

Peli alkoi epävakaisessa säässä ja lieneekö kentän märkyys ja pelisääntöjen erilaisuus syynä että Tove ei ottanut selvää etumatkaa Pirkkalan Jalkapallo Klubin mustaa joukkuetta vastaan, vaikka pelillisesti TOVEN pelurit oli monessa osa-alueessa pidemmällä pallonhallinnassa, laukauksissa ja pelinluvussa. Voitto pelistä kuitenkin tuli ja joukkue sai hyvän startin ennestään täysin tuntemattomiin vastustajiin. Loppupäivä kuitenkin jatkui hieman mollivoittoisissa merkeissä sekä sään että pelien suhteen, mutta kaikenkaikkiaan peleistä junnut saivat varmasti arvokasta kokemusta ja joka kohtaamisessa oli mukana myös hyviä yksilöiden onnistumisia ja väläytyksiä,
jolloin joukkue näytti katsojille parasta osaamistaan.

peli tilanne reduced
sateenvarjoja tarvittiin reduced
kohti ruokailua reducedKoulumajoitukseen Tampereen Tammelan koululle saavuttiin matkatavaroiden kera ja vanhemmat valmistelivat lapsensa yöpymään luokassa sekä pakkasivat seuraavan aamun "lentävän lähdön" varusteet toimihenkilöille esille. Énsimmäinen peli olisi todella aikaisin. Kun jäähyväiset oli heitetty niin pihapiirin tarjoamat virikkeet antoivat unohdusta koti-ikävään. Iltapalaa odotettiin palloa potkimalla, viereiseen veikkausliigatason jalkapalloviheriöön ja sen katsomoon tutustumalla ja pääsi joukkueen ainoa tyttö lyömään pojat ällikällä pihatelineillä kun pisti leuanvedossa hurjat kuusi leukaa tuloksen! Mainitsemisen arvoinen on myös päivän viimeinen peli jossa satakuntalaisjoukkueet FC Rauma (n. 11v pojat) ja Tove pelasi höntsäjalkapallo-ottelun. Tämän pelin taisteluhenki jos oltaisiin saatu päivän aiempiin peleihin, niin Kaupissa olisi nähty vallan erilaiset lopputulokset. Ja mitä tärkeintä, kukaan ei miettinyt kotiväkeään ja edessä olevaa yötä oudossa paikassa. Iloinen puheensorina kaikui koulun käytävillä kun lapset tutustuivat paremmin toisiinsa.

hontsa futista reduced

Vaikka koululla oli paljon pelureita, iltatoimet meni joustavasti ilman ruuhkia kun olimme koulun nuorin ikäryhmä ja teimme kaiken kaikkia muita aikaisemmin. Yö, jota olin mielessäni jännittänyt, meni varsin kivuttomasti kun kaikki lapset pysyivät patjoillaan ja omaa tahtiaan sitten nukahtivat; viimeinenkin reilusti ennen puoltayötä. Toimihenkilöiden kellojen soiminen aikaisin aamulla ei lapsia vielä herättänyt eli sen verran sikeää uni oli tiivistahtisen eilisen jälkeen.

Aamupuhteiden tultua hoidetuksi, reippaat, pienet jalkapalloiljoiden alut lähti sitten koululta tositoimiin ja suunta kentälle otettiin kävellen. Sen verran tiukka aikataulu oli, että reput pakattiin joukkueenjohtajan autoon ja joukko lähti kevennetyin varustein kohti Kaupin urheilupuistoa. Etukäteen suunniteltuja oikoreittejä pitkin kentälle päästiin aikataulussa ja lähistöllä majailleet huoltojoukot tervehtivät reippaita pieniä vihreitä pelureita onnellisena jälleennäkemisestä.

kouluryhma kuva reduced
kavellen perille reduced

Edellispäivältä alkanut tappioputki jatkui peleissä, mutta ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin. Joukkue taisteli todella hienosti järjestävän organisaation TPV:n joukkuetta vastaan ja olivat vielä pitkään voitolla ja vastustaja taas kuin peura ajovaloissa, mutta vasta viime hetkillä vastustaja punnersi ohi. "Kuvaruudun ulkopuolelta", ylimääräiseen rutistukseen lienee syynä, se, että Aamulehden toimittajat marssivat pelin aikana heidän vaihtopenkilleen ja heille tuli hirmuinen paine pistää kaikki peliin että valmentajat eivät joutuisi lehtijutussa selittelemään tappiota.

Tovelaisten tappion katkerat kalkit hävisivät yhtä nopeasti kuin olivat tulleetkin kun turnausmitalit sujautettiin kaulaan. Joukkueen pelaajista Onni Pakarinen vielä erikseen palkittiin tsempparipystillä. Tästä kaikki sitten vielä ryhmänä kävivät syömässä ja siitä sitten koulun kautta itse kukin lähti omille teilleen kera vanhempien. Saattoi jokunenkin vielä vierailla turnauksen nimikkopaikassa, Särkänniemen huvipuistossa.

palkitut reduced

Omasta puolestani voin sanoa että olen ylpeä että meillä on noin reippaita ja sopeutumiskykyisiä junnuja jotka ovat osoittaneet että kykenevät toimimaan ryhmänä; taitoja jotka ehdottomasti pitää myös osata muuallakin kuin vain jalkapallojoukkueessa! Vaikkei kommelluksiltakaan täysin vältytty kuitenkin asiat menivät mielestäni aika hyvin ja antaa toiveita tulevaisuuden reissuja ajatellen.

Sami

Harjoitusten painopisteet ja toimitsijatilanne

Harjoitusten pyörittäminen pyrkii eri viikon päivinä noudattelemaan eri teemoja, mutta yhteistä näissä on että kesän harjoituksissa on junnuryhmiä jotka vuorollaan kiertävät valmennuksen laatimia toimintapisteitä. Joukkueen junnumäärä on kasvanut nopeasti ja tästä on valitettavasti jouduttu tinkimään, koska toimijoita on ollut liian vähän junnumäärään verrattuna.

Jokaisessa toimintapisteissä pitäisi olla aikuinen ja toivoisimme että joku uusi ilmoittautuisi mukaan rinkiin auttamaan laadukkaiden harjoitusten vetämiseksi. Mitä enemmän ohjaajia on,  niin sen kehittävämpää harjoitetta junnut saa.

Pallon käsittelyä voi lapsen kanssa kehittää itsenäisesti junnulle jaettujen Playbook ohjeiden avulla.  Ohjeita: http://tove09.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=play-book-f7-09.doc&id=545316&original=true

Romukeräyksen superlauantai

Kesäkuu vielä keräillään romua, mutta Keräys huipentui La 11.7 klo. 10 - 14 Tiilimäen Romun pitäessä poikkeuksellisesti liikettä auki myös lauantaina. Suoraa tuloa joukkueelle.

Toven junioriarpa ja edustuksen kausikortti

Arpavihkoja ja ohjeita saa joukkueenjohtajalta. Edustuksen viiteen jäljelläolevaan peliin saa vielä kausikortteja joiden myynnistä hyvä osuus joukkueen toimintaan. Arpoja tulee myydä heinäkuun loppuun.

Kioskivuoro maanantaina

Leikkimaailman yhteydessä kioskivuoro, johon vanhemmat toivotaan myyjiksi. Kioskin myyntikuntoon valmistelu, myynti ja loppusiivous. Valmistautukaa myös kioskivuoroihin 21.8 Toven kentällä pelattavassa naperopalloturnauksessa!

Pick'n pay inventaario 2.7

Lauantaina klo 14 alkaen.

Laittavat kaupan normaalia aikaisemmin kiinni ja arvioivat laskemisen kestävän noin klo 20 asti.

Laskijan tulee olla yli 16-vuotias.

Ilmoittautumiset TOVE:n toimistoon mielellään pe 17.6. mennessä

Jazz talkoot

Tarvitaan Tavastia klubin avuksi talkooväkeä Jazz viikolla. Mitään kortteja tai erityisosaamista ei tarvita. Juomatölkkien avaamista, pöytien siivoamista ja kassan hoitamista. Työaika 18-02 iltaisin

Ilmoittautumiset TOVE:n toimistoon mielellään pe 17.6. mennessä.

 
Kausi-DVD joukkueen pelureista

 Samu Saksi myy edelleen joukkueen peleistä ja harjoituksista ottamiaan kuvia joiden tuotto menee 100% joukkueen toiminnan tukemiseksi. Tällä DVD:llä mukana olleet junnut voivat myöhemmin katsoa omia edesottamuksiaan ja muistella junioriaikojaan. On myös oiva lahjaidea annettavaksi esimerkiksi isovanhemmille. Nyt lunastamaan oma kappaleesi ellet vielä sitä ole ehtinyt tehdä!

Levo leiri

Tänä vuonna aikataulupäällekkäisyyksien ja siitä johtuvan toimitsijapulan vuoksi Levon leiri jää 2009 joukkueelta väliin.

Loma-aika muistutus

11.7 - 24.7 välisenä aikana lomaillaan, mutta sen aikana treenipäivinä Toejoen kenttää saa käyttää omaan harjoitteluun.

Leikkimaailma

Leikkimaailman pelit pelataan viikolla ja pelejä on paljon. Muistettiin ilmoittautumiskäytännöstä (IN/OUT) eli käytetään OUTia jos ei ole tulossa. Näin joukkueiden valmentajien ei tarvitse alkaa arvaamaan onko joukossa pelaajia, jotka vielä saattavat vielä olla osallistumassa.

Turneet muut

Iiro-cup pelattiin viikonloppuna.

Särkänniemicup

Pori Cup 31.7

Toven naperopalloturnaus 21.8.

Lisäksi Eurajoella pelataan harjoituspelejä.

Syksyn aktiviteetit on joukkueiden toimijoiden mietintämyssyssä ja turnaukset tms. Ilmoitellaan seuraavissa infoissa.

Toimihenkilöpula!!

 

 

1 Harjoitteluajat

1.1 15.5 pidetään kesän aloitustreenit leikkimielisissä merkeissä Kaarisillan  lähellä Kirjurissa frisbee golfia pelaillen. Lapset heittelee ja vanhemmille jotain pientä tarjoilua. Tarkempaa ´tiedot saatekirjeessä.

1.2 Kesän harjoitteluajat 15.5. jälkeen keskiviikko, torstai ja sunnuntai alkaen klo 17:30 ajankohtaiset harjoittelutiedot nimenhuudosta.

1.3 Maalivahtiharjoittelua pidetään kerran viikossa harkkojen alussa.

1.4 Harjoituksista kesätauko on 11.7-24.7-

2 Toven arpajaiset

2.1 Tove järjestää arpajaiset, joiden myyntiaika on n. kesä-heinäkuu. Arpajaisia varten tarvitaan palkintoja ja jos vanhemmilla on mahdollisuus kerätä  palkintoja paikallisilta yrityksiltä toimittakaa ne TOVEn toimistoon 13.5 mennessä.

3 Eskariturnaus&tyttöjoukkue

3.1 Joukkueemme järjestää Toejoen kentällä toisen  eskariturnauksen 24.5 klo 8:30 - 11:30. Mikäli pääset mukaan ilmoittaudu joukkuuen toimijoille sähköpostilla. Ei tarvitse olla koko aikaa vaan myös  lyhyempikin osallistuminen riittää.

3.2 Kevään tullessa joukkueeseen virtaa uusia pelureita ja ilahduttavasti myös tytöt ovat löytäneet palloilun pariin. Mikäli tyttöjen määrä ringissä tulee edelleen  kasvamaan, olemme miettineet tyttöjen peluuttamista myös omana joukkueenaan kts. joukkueessa tarvetta toimijoille.

4 Pelipaidat

4.1 Henkilökohtaiset pelipaidat ovat valmistuneet ja valmistaudumme jakamaan  ne kun olemme saaneet niiden laskutus yms. asiat selväksi. Alustavasti vanhempienvartin  vanhempien kanssa sovimme että paidan hinta pyöristettäisiin   50euroon riippumatta kustannuksista. Hankintakustannuksista ylimenevät rahat käytetään turnaus ja tuomarimaksuihin.

5 Särkänniemi cup

5.1 Kesän pääturnaus on täynnä, mutta mikäli kiinnostusta löytyy niin olemme valmiita harkitsemaan myös toisen joukkueen lähettämistä turnaukseen. Laittakaa sähköpostilla ilmoitusta kiinnostuksesta ja mikäli tarpeeksi ilmoittautuu niin teemme tarvittava lisä-ilmoittautumiset.

6 Pelitoiminta (seuraa Nimenhuutoa)

6.1 PTU-cup Pori Pihlava

6.2 Naperokarnevaaliturnaus Toejoen Kenttä

6.3 Iiro cup Rauma Äijänsuo

6.4 Särkänniemicup Tampere

6.5 Poricup

6.6 Naperopalloturnaus

6.7 Peli illat

6.7.1 Leikkimaailma https://www.palloliitto.fi/satakunta/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2016/leikkimaailma?&Satajp16&P09V

6.7.2 Eurajoen pelipäivät

7 Joukkueen vanhemmilla lankeaa kioskivuoro naperopalloturnauksessa elokuussa 21.8

8 Varainkeruu

8.1 Ostakaa kausikortteja edustuksen peleihin 15EUR omalta joukkueelta josta 10EUR jää omaan toimintaan.

8.2 Romukeräys yhteistyössä Tiilimäen Romun kanssa. Auki kampanjan aika kahtena Lauantaina 14.5 & 11.6 klo:10-14:00

8.3 Stadium kanta-asiakaskortin liittäminen toven joukkueeseen on kätevä tapa. Ohjeet lisätty nimenhuudon tietopankkiin.

8.4 Ostakaa joukkueen kausi DVD Samu Saksilta!

8.5 Mikäli työpaikka tai muu yritys haluaa tukea toimintaamme, näkyvyyttä tukea vastaan  onnistuu mm. bannerimainoksilla sähköisissä kanavissa (nettisivut, facebook seinä). Myös vastikkeetonta tukea saa antaa. Joukkueen toimijoilta saa sponsorikaavakkeita ja lisätietoja.

9 Joukkueessa tarvetta uusille toimijoille

9.1 Leppoisasta kasvatustyöstä kiinnostuneita vanhempia kehoitetaan liittymään mukaan toimijaksi auttelemaan valmennuksessa laadukaan toiminnan ylläpitämiseksi. Sinnikkään  toimitsijapulan jatkuessa  tulemme jatkamaan vanhempienrinkiä ja ideoimme muita keinoja vanhempien osallistamiseksi.

9.2 Joukkueen pelaajien kannustaminen ja me-henkeä nostava yhteispeli vanhempien kesken on myös kestoteema. Omalla iloisella esimerkillä näytetään lapsille kuinka samaan porukkaan kuuluminen ja hauskanpito luo ikimuistoisia muistoja ja eväitä tulevaisuuteen.

10 Harjoittelun painoalueet

10.1 Fysiikka

10.2 Tekniikka

10.3 Pelinomaiset harjoitteet

10.4 Eri osa-alueita treenataan kiertävillä toimintarasteilla ja rasteille tarvitaan vetäjät.

10.5 Valmentajien osoittama omaharjoittelu playbookista. Suorituksiin motivoidaan palkintomitaleilla. Vanhemmat vastuussa  juniorin tehtävän vaaditun osaamisen  arvioinnista ja ilmoittamisesta suoritusarviointiin valmentajille.

10.6 Harjoittelun sujuvuuden varmistamiseksi pyydettiin uusia ja vanhoja vanhempia tutustumaan joukkueen sääntöihin ja myös  muistuttamaan lapsia niiden noudattamisen tärkeydestä.

11 Levon leiri

11.1 Toven junnut leireilee 27.6.-1.7. Ikäluokallemme  järjestetään päivåleiri loppuviikosta. Ohjelman täsmennettyä tiedotamme lisää, mutta kustannukset tulevat olemaan 70EUR per osallistuja joka sisältää varusteita, ruokailun sekä ohjausta jne.