Kesätyöntekijäksi ToVeen

Toejoen Veikot hakee kesätyöntekijöitä

Millaisiin tehtäviin:
Tarjoamme kahdelle kesätyöntekijälle kuuden viikon työjaksoa apuvalmentajan, pelinohjaajan sekä seuratoiminnan yleisimmissä tehtävissä. Toimit pääsääntöisesti perhefutiksen, jalkapallokoulun ja juniorijoukkueidemme valmentajien apuna sekä pelinohjaajana nappulajoukkueidemme pelitapahtumissa.

Yhdelle kesätyöntekijälle tarjoamme kuuden viikon työjaksoa Somevastaavana. Keräät sekä juniorijoukkueidemme että edustusjoukkueemme tapahtumista julkaistavaa materiaalia ja postaat asiallisia seuran viestintäsuunnitelmaa mukailevia julkaisuja. Työhön voi kuulua myös edustusjoukkueen otteluiden kuvaamista videolle sekä pelinohjaajana olemista nappulajoukkueiden tapahtumissa.

Työsopimukset tehdään ajalle 1.6.-12.7.2020


Kriteerit tehtäviin:
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta. Pidämme merkittävämpänä aitoa kiinnostusta sekä oikeanlaista asennetta. Kiinnostus lajista ja seuratoiminnasta lasketaan hakijan eduksi. Tapahtumat ajoittuvat pääsääntöisesti arki-iltoihin ja/tai viikonloppuihin, joten työ mahdollistaa myös toisen kesätyön tai opiskelun työsuhteen aikana.


Mitä me tarjoamme:
- Koulutuksen työtehtäviin
- Työkokemusta 
- Työsopimuksen 30h/vko

- 900€ bruttopalkan työsuhteen ajalta


Hae kesätyöpaikkaa 31.3.2020 mennessä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mainitse hakemuksessa, kummasta työtehtävästä olet kiinnostuneempi perusteluineen.
Ilmoitamme päätöksen kesätyöpaikasta kaikille hakeneille 3.4.2020

Toejoen Veikot ry

Pohjoisranta 11
28100 Pori
toimisto@toejoenveikot.fi
Y-tunnus: 0217497-9
Facebook Instagram Twitter

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!
#toejoenveikot #SeOnMunJengi


TIETOSUOJASELOSTE

© 2019 Toejoen Veikot ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.