Harjoitukset
Harjoittelemme talvikaudella Toejoen koulun salissa ja Karhu-hallissa. Kesäkaudella harjoittelemme pääasiassa Toejoen nurmikentällä ja Toejoen koulun monitoimikaukalossa. Ajantasaiset harjoitusajat ja -paikat löytyvät kalenterista.

Varustus
Koulusaliin sisäpelivaatetus, säärisuojat ja sisäpeli- tai futsal-kengät sekä juomapullo.
Karhuhalliin pelivarustus, säärisuojat ja nappikset tai turf-kengät sekä juomapullo.
Ulkokentille säänmukainen vaatetus, säärisuojat, nappikset sekä juomapullo. Hiekkakentälle on viisasta laittaa sormikkaat.


Tiedotus
Joukkue tiedottaa toiminnastaan WhatsApilla, sähköpostilla ja nimenhuudolla. Mikäli haluat tiedotuslistalle, niin ilmoita siitä joukkueenjohtajalle (pia.heikkila(at)toejoenveikot.fi).

Nimenhuuto

Joukkueelle on avattu nimenhuuto-sivustolle oma sivu, joka löytyy nimellä TOVE 08. Joukkueenjohtaja lisää uudet pelaajat sivustolle.

Tapahtumakalenteri
Joukkueen kotisivuilta sekä nimenhuudosta löytyy tapahtumakalenteri, johon on merkitty joukkueen tulevat tapahtumat. Molemmissa kalentereissa on samat tiedot.

Turnaukset ja muut mahdolliset tapahtumat
Turnauksiin ja muihin mahdollisiin tapahtumiin ilmoittaudutaan nimenhuudon kautta. Ilmoittautuminen turnauksiin päättyy viikkoa ennen turnausta ja mukaan pääsee tyypillisesti seitsemän-yhdeksän ensin ilmoittautunutta per joukkue. Joihinkin turnauksiin määritellään tarkemmin, kenelle se on tarkoitettu. Järjestämme pelitapahtumia kaikille junioreillemme. Mikäli ilmoittautuneelle tulee este, tulee siitä ilmoittaa välittömästi valmentajalle.

Varainhankinta
Joukkue rahoittaa toimintaansa erilaisin varainhankintamenetelmin, esim. talkoilla tai tuotemyynnillä.

Maksut
Toiminnan maksuista tarkemmin ylävalikossa "seura" ja sieltä "kausimaksut".


Älä epäröi ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin, mikäli sinulla on kysyttävää!