Harjoitukset
Harjoittelemme talvikaudella koulujen saleissa ja Karhuhallissa. Kesäkaudella harjoittelemme pääasiassa Toejoen nurmikentällä. Ajantasaiset harjoitusajat ja -paikat löytyvät kalenterista.

Varustus
Koulusaliin sisäpelivaatetus, säärisuojat ja sisäpeli- tai futsal-kengät sekä juomapullo.
Karhuhalliin pelivarustus, säärisuojat ja nappikset tai turf-kengät sekä juomapullo.
Ulkokentille säänmukainen vaatetus, säärisuojat, nappikset sekä juomapullo. Hiekkakentälle on viisasta laittaa sormikkaat.


Tiedotus
Joukkue tiedottaa toiminnastaan sähköpostilla, nimenhuudolla ja WhatsAppilla.

Seuramappi/Tapahtumakalenteri
Seuramappi toimii seuran jäsenrekisterinä, ja toiminnanohjausjärjestelmänä. Seuramapista löytyy myös joukkueiden tapahtumakalenterit.
Seuramapin kautta ilmoitetaan osallistuuko tapahtumaan.
Seuramappiin lisätyt tapahtumat näkyvät myös joukkueen sivujen kautta "Kalenteri" -linkin kautta.


Turnaukset ja muut mahdolliset tapahtumat
Turnauksiin ja muihin mahdollisiin tapahtumiin ilmoittaudutaan Seuramapin kautta. Harjoituksiin on hyvä ilmoittautua viimeistään harjoituksia edeltävänä päivänä, jotta valmentajat voivat huomioida osallistujamäärän harjoituksia suunnitellessaan.
Turnauksiin ja peleihin ilmoittautumisajankohdasta joukkueen toimihenkilöt tiedottavat erikseen. Turnauksiin ja peleihin pitää usein ilmoittaa osallistuvien pelaajien määrä jo hyvissä ajoin, esimerkiksi ruokailujen takia. Joihinkin turnauksiin osallistuvien pelaajien määrää on myös rajoitettu.
Turnauksissa on usein käytössä eri tasoja ikäluokan sisällä. Tästä syystä toimihenkilöt voivat erikseen ilmoittaa, kenelle pelaajille tapahtuma on tarkoitettu. Pelitapahtumia järjestetään kaikille junioreillemme.
Mikäli ilmoittautuneelle tulee este, tulee siitä ilmoittaa välittömästi valmentajalle.


Maksut ja varainhankinta
Seuran maksuilla katetaan toimintaan osallistumisesta aiheutuvat kustannukset, joita ovat esimerkiksi pelipassin hankinta ja harjoitusvuorojen maksut.
Lisätietoja kausi- ja kuukausimaksusta löydät ylävalikosta kohdasta "Seura", ja sieltä "Kausimaksut"

Lisäksi joukkue rahoittaa esimerkiksi varustehankintojaan, turnauksiin osallistumista ja muuta toimintaansa erilaisin varainhankintamenetelmin, esim. talkoilla tai tuotemyynnillä.


Älä epäröi ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin, mikäli sinulla on kysyttävää!