Ohjeistuksia omatoimiseen harjoitteluun

Meille on tärkeää, että haastavasta tilanteesta huolimatta ToVessa liike ei lopu. ToVelaisten arvoihin kuuluvat kehittyminen ja terveelliset elämäntavat, joiden yksi perusperiaatteista on periksiantamattomuus. Urheilu haastaa ja on haastanut meitä kilpailullisuuden ja itsensä voittamisen kautta. Kiitos urheilun, olemme valmiimpia kohtaamaan tämänkin haasteen. Yhdessä sen myös voitamme.

Uudessa tilanteessa ToVen joukkueiden harjoittelu on suunniteltu toteutettavaksi omatoimisesti ja lähimpien ihmisten kanssa tehtäväksi. Näille sivuille kokoamme ohjeistuksia omatoimiseen harjoitteluun eri ikäluokillemme. Alla olevista kuvista klikkaamalla pääset suoraan kyseisen ikävaiheen harjoitusohjeistuksiin.

Ohjeistukset sisältää videot jokaisesta harjoitteesta, jonka avulla haluamme luoda omatoimisesta harjoittelusta mahdollisimman vaivatonta.

Lisää erilaisia harjoitusliikkeitä löydät YouTube-kanavaltamme: https://www.youtube.com/channel/UCBdii-sc1bP1N8Zw4-ApCnA/videos

5vs5 joukkueet (6-9 vuotiaat)

8vs8 joukkueet (10-13 vuotiaat)

11vs11 joukkueet (14-20 vuotiaat)

Maalivahdit

Palloliitto on julkaissut Youtube-kanavallaan omatoimiharjoitteita maalivahdeille. Alla olevasta kuvasta klikkaamalla löydät maalivahdeille suunnatut videot. Koppaa ideat omatoimiseen veskatreeniin!

Toejoen Veikot ry

Pohjoisranta 11
28100 Pori
toimisto@toejoenveikot.fi
Y-tunnus: 0217497-9
Facebook Instagram Twitter

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!
#toejoenveikot #SeOnMunJengi


TIETOSUOJASELOSTE

© 2019 Toejoen Veikot ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.