Valmennuslinja

Toejoen Veikkojen kokonaisvaltainen valmennuslinjaus on saatu julkaisuvaiheeseen.

Valmennuslinjauksen yleinen- sekä ikävaiheosat ovat julkisesti kaikkien tarkasteltavissa.

Valmennuslinjauksen tarkoituksena on selkeyttää ja yhtenäistää toimintaamme. Antaa tietoa toiminnastamme pelaajien koteihin, antaa valmentajillemme mahdollisimman laajat työkalut joukkueiden arkeen sekä helpottaa seuran työntekijöitä valmennuslinjauksen jalkauttamisessa ja toteutumisen seurannassa.

Yleinen osa kertoo seuran toiminnasta yleisesti, antaa vastauksia kysymyksiin mitä, miksi ja miten. Yleisellä osalla haluamme jakaa tietoa toiminnastamme ennen kaikkea koteihin ja luoda jokaiselle joukkueelle yhtenäiset toimintatavat.

Ikävaiheosilla haluamme tuoda joukkueille enemmän suunnitelmallisuutta arjen toimintaan. Ikävaiheosat antavat vastauksia kysymyksiin mitä, miksi ja miten missäkin ikävaiheessa. Ikävaiheosat tukevat pelaajien sekä valmentajien kehitystä ja ovat sidottuja tiivisti toisiinsa. Valmennuslinjaa toteutettaessa luodaan joukkueelle ja yksilölle oikeanlainen ja suunnitelmallinen tie ToVen pelaajapolussa sekä vahvistetaan Porilaisen jalkapallon asemaa.

Uusi valmennuslinjaus on suuri kehitysaskel seuran urheilu- ja valmennustoiminnan kehittämiselle sekä yhtenäistämiselle.

Toejoen Veikot ry

Pohjoisranta 11
28100 Pori
toimisto@toejoenveikot.fi
Y-tunnus: 0217497-9
Facebook Instagram Twitter

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!
#toejoenveikot #SeOnMunJengi


TIETOSUOJASELOSTE

© 2019 Toejoen Veikot ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.